Veelgestelde vragen

Mocht de cursus niet doorgaan, wanneer hoor ik dat?

Wij proberen uiterlijk zeven dagen van tevoren cursisten te informeren als een cursus onverhoopt niet door mocht gaan.  Hoe weet ik of de cursus, waarvoor ik me heb ingeschreven, doorgaat?

Ook als de cursus doorgaat ontvangt u daarvan bericht zodat u , indien nodig, de boeken kan bestellen.Wanneer beginnen de cursussen?

Het cursusseizoen begint op maandag 23 september 2019.Wanneer wordt het cursusgeld afgeschreven?

Omstreeks startdatum van uw cursus; dit kan kort ervoor of kort erna zijn.Krijg ik geen reactie na mijn aanmelding?

U krijgt een automatische bevestiging met machtiging in de bijlage. U ontvangt bericht als de cursus doorgaat of als de cursus niet doorgaat wegens gebrek aan voldoende inschrijvingen. 

 


Bij hoeveel aanmeldingen gaat de cursusgroep door?

Deelname van 7 personen is het minimum. Het maximum is 12 personen per groep. 


Wat moet ik doen als ik verhinderd ben?

U ontvangt van de docent tijdens de eerste les van de cursus een lijstje met e-mailadressen en telefoonnummers van uw medecursisten en van uw docent. Laat één van uw medecursisten weten dat u verhinderd bent. Zo komt het bericht het eenvoudigst en op tijd aan. 

 


Is er een mogelijkheid om een test te doen om mijn niveau te bepalen?

Op de website, onder het tabblad 'taalniveaus en instaptoetsen' vindt u de documenten die u de mogelijkheid bieden om een toets te maken. Op basis van de uitkomst kunt u uw niveau bepalen. Mocht dit nog vragen oproepen, dan kunt u contact opnemen met de cursusorganisator (cursusorganisator@dante-amersfoort.nl).

 Wat is de studiebelasting van de cursus naast de lessen?

Studiebelasting is heel persoonlijk en van diverse factoren afhankelijk. Voor de jaarcursus geldt gemiddeld 1,5 à 2 uur per week. Kan ik nog van niveau wisselen als blijkt dat mijn groep voor mij te hoog of te laag is en niet aansluit bij mijn niveau?

Gedurende de eerste 3 lessen bestaat de mogelijkheid om in overleg met de docent van niveau te wisselen als u niet op het voor u geschikte niveau zit. Overleg dit met de docent, en geef uiteindelijk aan de cursusorganistor deze wijziging door (cursusorganisator@dante-amersfoort.nl)