Conversatie Basiscursus A2+ di1900

Over dit evenement

Categorie
Conversatielessen
Datum en tijd
20 sep. 2022 19:00 - 18 apr. 2023 20:00
Locatie
De Eshof, Hoevelaken

Conversatie A2 en A2+ zijn de basiscursus conversatie, startniveau A2. De cursussen zijn bedoeld voor al diegenen die, na het doorlopen van de cyclus van standaardlessen van 4 of 5 jaar en niveau A2 hebben bereikt, de verworven kennis in de praktijk willen brengen, zonder zich verder grammaticaal te moeten verdiepen. Er wordt veel ruimte gegeven aan de uitbreiding van de woordenschat en lexicale structuren en dus aan het gesprek dat de hoeksteen zal zijn waarop de hele cursus is gericht. Het lezen van authentieke teksten, het luisteren naar fragmenten gericht op mondelinge weergave, praktische oefeningen en rollenspellen completeren het studieprogramma. De aanpak is thematisch, in elke unit wordt een ander onderwerp gepresenteerd met betrekking tot het Italiaanse leven, gewoonten of cultuur. Grammatica neemt een marginale positie in en dient slechts ter ondersteuning van een gesprek.

Vereiste voorkennis

Italiaans - niveau A2 behaald. 

Werkvormen

De cursisten worden gestimuleerd om hun actieve kennis van de taal in de praktijk toe te passen. De conversatie wordt geoefend aan de hand van een door de docent gekozen boek.

Aantal zelfstudieuren

2 tot 3 uur per week

Lesmateriaal

La nuova prova orale 1, Edilingua Edizioni.Via de website van 'Intertaal' kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Cursus conversatie A2 vanaf les 4

Cursus conversatie A2+ vanaf les 10

Voertaal

Italiaans

Docent

Sabien Pierik

Kosten

€ 275,00 per persoon, inclusief lidmaatschap. Exclusief: lesmateriaal

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen