Nieuws

Divina Commedia in Webinar

Divina Commedia in Webinar

Het comitato Dante Alighieri Nijmegen organiseert in samenwerking met Zanichelli, de beroemde Italiaanse uitgever, een serie webinars over Dantes Goddelijke Komedie.

Het eerste webinar heeft als onderwerp het eerste Canto (Gezang) uit de Hel. Alle volgende webinars hebben eveneens betrekking op een Canto uit de Hel. De webinars worden verzorgd door de auteur van de nieuwe Nederlandse vertaling, prof. dr. Jacques Janssen.

Het eerste webinar Canto I is opgenomen (en is dan uiteraard niet meer interactief). We bieden het Canto I samen met het webinar van Canto II gratis aan als proef. Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek door via een link in te loggen.

Wat heeft u nodig?
Een internetverbinding en een computer, of een tablet/smartphone met Adobe Connect, gratis van internet te downloaden.

Wat kost een webinar?
Het live webinar kost € 13,50. U kunt zich ook voor een on demand (niet rechtstreeks) webinar inschrijven en dit kost € 10,00. Informatie over het webinar on demand zal z.s.m. bekend gemaakt worden op de website dantenijmegen.nl. Er zullen ook kortingspakketten worden aangeboden voor drie of vijf webinars. De eerste twee Canto’s kunt u gratis bekijken!

Meer informatie op: www.dantenijmegen.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen