Nieuws

Vakantiecursus Italiaans

Vakantiecursus Italiaans

Na drie jaar is het weer mogelijk om de vakantiecursus Italiaans te organiseren. Overweeg je om naar Italië op vakantie te gaan en zou je graag in het Italiaans je eten willen bestellen, de weg willen vragen of gewoon een praatje willen maken met de lokale bevolking, dan is het tijd voor de vakantiecursus Italiaans. In twaalf lessen leer je zonder handen en voeten de taal te spreken. Het is natuurlijk maar een begin maar op vakantie kom je dan een heel eind. De cursus behandelt vakantiethema's en wordt gegeven door een Italiaanse docent.

Als je inschrijft als cursist ben je ook meteen lid van Dante Alighieri Amersfoort. Het lidmaatschap hiervoor is € 20.--. Dit lidmaatschap geeft je de gelegenheid lezingen te volgen, met korting naar Italiaanse filmavonden te gaan en deel te nemen aan andere activiteiten (soms tegen kostprijs). Na de vakantiecursus kun je makkelijk instappen in het eerste jaar. Maar dat is van later zorg, eerst maar eens kennismaken met deze mooie taal. Andiamo.

Locatie: De Eshof, De Veenslag 16, Hoevelaken (ruime parkeergelegenheid, makkelijk te bereiken)

Tijd: dinsdag 4 april 2023 tot en met 4 juli 2023, van 19.00 tot 20.30 uur (met uitzondering van de meivakantie: 25-4 en 2-5).

Docent: Italiaans (naam wordt nog bekend gemaakt).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen