Nieuws

Winactie Italië Evenement Haarzuilens

Dit jaar vallen de populairste Italiaanse feestdagen in Nederland op 20, 21 en 22 mei, en net als in voorgaande jaren zal er in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens bij Utrecht weer veel moois, nieuws en lekkers te vinden zijn. Van auto’s en kunst tot mode en interieur, om over de inwendige en reislustige mens nog maar te zwijgen. Zo slaan bezoekers dit jaar twee vliegen in een klap tijdens de ‘Tour del Vino’. Hierbij laten bekende en onbekende regio’s van zich zien en proeven. Het is letterlijk een ontdekkingstocht langs boeiende exposanten en wijnhuizen. Ook de Zandkunstenaar neemt de bezoekers van het evenement mee op reis tijdens zijn bijzondere voorstellingen. Hij ‘tovert’ de mooiste gebouwen tevoorschijn uit onder meer Rome, Milaan en Venetië. En zou de zandtoren van Pisa blijven staan? ‘Veggitalian’ toont deze dagen de Italiaanse keuken van zijn groene kant tijdens verschillende workshops en proeverijen. Vegetarisch en veganistisch eten lijken namelijk een hippe trend, maar in Italië (w)eten ze al heel lang beter.
Ook de Società Dante Alighieri Nederland zal met een kraam vertegenwoordigd  op dit evenement, We hopen je daar te ontmoeten!
Meer informatie op italieevenement.nl

Leuk is, dat we dit jaar ook een winactie hebben in het kader van Italië Evenement Haarzuilens. We mogen van Dalmonte-events 2x3 vrijkaarten verloten onder onze leden. Stuur om hiervoor in aanmerking te komen een mail met je gegevens en  "Verloting Tickets Italië Evenement" in de onderwerpregel naar organisatoreventi@dante-amersfoort.nl.

 

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Heb je niet gewonnen? Tickets kunnen nog gekocht worden via de website italieevenement.nl of, voor leden van de ANWB, met korting bij de ANWB.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen